Mano (Нидерланды)

  
    

  Новости

  Новостей пока нет

  Афиша

  Событий пока нет

  Альбомы

  Compilation

  Ссылки

  MANO HETHARIA is geboren op 6 augustus 1997 en zijn passie voor zingen was al vrij snel duidelijk. Op tweejarige leeftijd beklom hij zo vaak als hij de kans kreeg de salontafel in zijn ouderlijk huis, om deze als podium te gebruiken en om zijn liedjes luidkeels te zingen.
  
  Als hij zijn vader op de gitaar hoorde spelen, zong Mano al improviserend met hem mee en naar mate Mano opgroeide, bleek zijn echte liefde voor de muziek: hij koos liever voor het kijken naar live-bands dan het bezoeken van pretparken!
  
  Mano organiseerde al op jonge leeftijd festivals zodat hijzelf en andere kids konden optreden. De opbrengst schonk hij aan goede doelen.
   
  
   
  
   
  
  HET AVRO JUNIOR SONGFESTIVAL 2010
  Op twaalf jarige leeftijd, stuurde Mano zijn eerste zelfgeschreven liedje ‘Ga niet meer weg’ op naar het Avro Junior Songfestival. Na vele audities, behaalde Mano de grote finale. Dit betekende voor hem dé grote doorbraak om het grote publiek te bereiken.
  
  De vakjury leden Yes-R, Stacy Rookhuizen en Jamai noemden hem toen zelfs al een echte artiest, met een geweldige stem.
  Sindsdien is het Mano voor de wind gegaan, treedt hij overal in het land op en is hij regelmatig op tv te zien.
  
   
  
  GROTE PODIA & BIJZONDERE ZANGTALENTEN
  Alhoewel Mano nog zo jong is, is hij op muzikaal gebied al veel nieuwe uitdagingen aangegaan en treedt hij niet alleen op o.b.v. orkestbanden:
  al snel na het Junior Songfestival werd Mano uitgenodigd om een eigen show te doen, temidden van volwassen muzikanten. Deze ‘THIS IS MANO SHOW’ was helemaal uitverkocht!
  
  Tijdens de RABOBANK ZOMERPODIUM CONCERTEN trad Mano als allerjongste solist op, onder begeleiding van een heel groot orkest met combo. Voor een publiek van maar liefst 3000 personen.
  
  Bij de EFTELING RADIO EN TV is Mano ook regelmatig te gast en heeft hij meegedaan aan de acoustische dagen, met slechts een gitaar als begeleiding.
  
  Bij het bekende HITZ VOOR KIDZ Festival stond Mano als één van de artiesten op het podium. Maar waar hij vooral trots op is, dat zijn zijn optreden bij het 3FM SERIOUS REQUEST 2012 in Enschede èn bij de VIERDAAGSE FEESTEN in Nijmegen 2013!
  
  Onlangs behaalde Mano in THE NEXT POPTALENT de bootcamp!
  
   
  
  MEDIA
  Artikelen over Mano zijn in vele kranten geplaatst. Op 16 februari 2013 publiceerde DE VOLKSKRANT een uitgebreid artikel over Mano. Genaamd ‘Nederlandse Beliebertjes’ betreffende bekende Nederlandse jeugdartiesten.
  
   
  
  TYPISCH MANO
  Wat vooral typerend is aan Mano, is dat hij zo gedreven is in het blijven ontwikkelen van zijn eigen stem, zangkwaliteiten en -technieken. Goed zingen is voor hem het allerbelangrijkste en hij zingt dan ook het liefste live: vanuit zijn gevoel en recht uit zijn hart. Mano’s enthousiasme hierin werkt heel aanstekelijk!
  
   
  
  KIDS TOP 20 – HITS
  We zijn al weer een paar jaartjes verder en Mano heeft ondertussen wel bewezen een echte doorzetter èn een echte artiest te zijn: met zijn eerste single ‘GA NIET MEER WEG’ behaalde hij een rechtstreekse NUMMER 1 HIT in de Kids Top 20 en ook Mano’s hier op volgende twee singles ‘JE WEET NIET WAT JE DOET’ en ‘MAYBE TONIGHT’ schitterden lange tijd in de Kids Top 20!
  
   
  
  NIEUWSTE SINGLE
  Inmiddels is op 30 maart ’13 de nieuwste single van deze jonge talentvolle zanger uitgekomen: ‘GIRL IN THE PHOTOGRAPH’
  Ook hiermee zal Mano zeker weer een grote hit gaan scoren en we gaan zeer zeker nog veel meer van Mano horen!

  Фотографии